Koçak İlkokulu

Vizyon: Davranışlarıyla çevresine örnek olan, günün gelişen teknolojisine ayak uydurabilen ve kendini sürekli geliştiren, yetenek ve kabiliyetleri oranında mesleki ve akademik alana bilinçli bir şekilde yönelebilen, ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak bireyler yetiştirmek.

Misyon: Biz; Atatürk İlke Ve İnkılâplarına bağlı, Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda barış içinde, çağdaş bir dünya için; yaratıcı, akılcı, özgür bireyler yetiştirmek için varız.

Başarılar: İl ve ilçe genelinde yapılan turnuvalarda dereceler mevcuttur.

Saatler: Ders başlama 08:30 Ders bitiş 14:50
Isınma: Okulumuzdaki ısınma sistemi kalorifer sistemidir.
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler: FUTBOL TURNUVASI , MASA TENİSİ TURNUVASI , GELENEKSEL OYUNLAR TURNUVASI, BASKETBOL VE VOLEYBOL TURNUVALARI
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: BATMAN HER YERDE OKUYOR , OKUMA SEVDASI PROJESİ , DEĞERLER EĞİTİMİ , TEMİZ SINIF VE TEMİZ KALP PROJESİ , AKADEMİK BAŞARIYI ARTTIRMA PROJESİ , KOÇUM BENİM PROJESİ , ÇOCUĞUMU SEVİYORUM ANASINIFINA GÖNDERİYORUM PROJESİ

WEB - https://gercuskocakilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Koçak İlkokulu / Gercüş / BATMAN

Öğretim Şekli :Okulumuzda normal öğretim yapılmaktadır.

Yerleşim Yeri - Okulumuz ilçe merkezine 15 km uzaklıkta olup yol asfalttır. Gidiş geliş sıkıntısı yoktur.

Adres - Koçak İlkokulu / Gercüş / BATMAN

Ulaşım Okulumuz öğretmenleri ilçe merkezinde ikamet edip, ilçe merkezine gidiş geliş yapmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezine 15, il merkezine 71 km uzaklıktadır.